Τηλ.: 69774 16812 skmed@hotmail.com
“Η καλύτερη ανταμοιβή για έναν ιατρό είναι το χαμόγελο των ασθενών του”

Ιατρείο Ψυχικής Υγείας

Ονομάζομαι Σταυριανάκος Κυριάκος και γεννήθηκα το 1978 στην Αθήνα.

Είμαι ψυχίατρος-ψυχοθεραπευτής και διατηρώ ιδιωτικό ιατρείο στο Μαρούσι.

Είμαι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εκπλήρωσα την υπηρεσία υπαίθρου στο Π.Ι. Πετρίλου και ειδικεύτηκα στην Ψυχιατρική, έχοντας εργαστεί στην Παθολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καρπενησίου, στην Νευρολογική Κλινική του A’ Νοσοκομείου ΙΚΑ και στην Ψυχιατρική Κλινική του Γ.Ν.Ν.Θ.Α. “Η Σωτηρία”.

Έχω εκπαιδευτεί στη διάγνωση και θεραπεία της πλειονότητας των ψυχιατρικών διαταραχών (ψυχωτικές διαταραχές, διπολική διαταραχή, κατάθλιψη, διαταραχές άγχους, διαταραχές ιδεοψυχαναγκαστικού φάσματος, διαταραχές σωματικών συμπτωμάτων, διαταραχές σχετικές με ψυχοπιεστική κατάσταση ή ψυχικό τραύμα, διαταραχές πρόσληψης τροφής, νευρογνωστικές διαταραχές).

Έχω εξειδικευτεί στην Προαγωγή της Ψυχικής Υγείας και στην Πρόληψη των Ψυχιατρικών Διαταραχών, ολοκληρώνοντας με άριστη επίδοση το σχετικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο. Έχω καταρτιστεί στην αναγνώριση και αντιμετώπιση της αυτοκτονικής συμπεριφοράς. Επιπλέον, έχω μετεκπαιδευτεί στη Γνωσιακή – Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία και στη διάγνωση και θεραπεία των σεξουαλικών δυσλειτουργιών στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο, στο Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής και στη Μονάδα Θεραπείας Συμπεριφοράς.

Παράλληλα συμμετέχω ενεργά σε ιατρικά συνέδρια και έχω λάβει μέρος στην εκπόνηση δημοσιεύσεων και επιστημονικών εργασιών.